BMC Race 1 2019 – Genk

Afgelopen weekend is de eerste wedstrijd verreden voor de Belgian Max Challenge 2019. De trainingen gingen best lekker. De laatste trainingssessies was ik als 6de geclassificeerd.

Helaas was de kwalificatie minder en moest genoegen genomen worden met een 10e tijd.Race 1 was een goede race met nog een laatste inhaalactie in de laatste bocht waardoor ik op een 7de plaats werd afgevlagd.

Race 2 is helaas minder goed verlopen. In de start hectiek klom ik op naar een 5de plek. Een klein foutje zorgde er helaas voor dat de een hele trein achter mij voorbij kwam. Omdat het middenveld super dicht op elkaar zat was inhalen heel erg moeilijk. Voor mij werden helaas geen foutjes gemaakt waardoor ik niet verder naar voren kon. Met een 11de plaats in de deze race ben ik uiteindelijk 10de algemeen geworden.

Volgende wedstrijd is in Mariembourg. Daar kijk ik al heel erg naar uit. Vorig jaar ging het daar heel goed waardoor ik ook dit jaar in Mariembourg weer goede kansen voor mezelf zie.

Het raceweekend is mogelijk gemaakt door:
PariTech carrosserie Opbouw, Hydraulische service
Decker Clean and Safe
Shell Echt
Motoplace Echt
– Slangen Karting