Training hervat na de vakantie

De vakantie is weer voorbij en de trainingen worden weer hervat. Tijdens de vakantie heeft de motor een revisie gehad. Dus eerst even inrijden. Dat kan het best op een dag dat het niet zo druk is op de baan. Afgelopen woensdag was niet zo’n dag, maar gelukkig konden we tijdens het ‘Minikwartier’ de baan op om de motor in te rijden

Nadat de motor was ingereden zijn we wat dingen gaan testen. Het ging eigenlijk allemaal best goed. Totdat in de laatste stint een andere rijder Bas niet op tijd zag toen deze in de tweede bocht een actie plaatste. We gaan er gemakshalve vanuit dat hij niet met een Junior Max tijdens een training persé voor Bas wilde blijven. Als dat wel zo is snap je het toch niet helemaal.

Voor beide rijders was deze sessie afgelopen. Voor ons was dat het teken om naar huis te gaan. Twee kromme spoorstangen en een kromme stuurkolom was teveel om daar nog te repareren.

Al met al toch een goede dag geweest. Motor loopt lekker, Bas heeft weer gereden en maakt me niet meer gek, en de testjes die we gedaan hebben, hebben ook resultaat gehad.