BMC 5 – Genk

BMC 5 was oorspronkelijk gepland in Mariembourg.
Deze baan lag Bas best goed zo bleek na de eerste trainingsdag.

Helaas heeft de organisatie moeten besluiten de race te verplaatsen  naar Genk in verband met te weinig aanmeldingen. Begrijpelijk. Blij ben ik er niet mee. Je doet mee aan een kampioenschap of niet. Dus niet zeuren over afstand en wie weet wat nog meer. Vier races in Genk terwijl er toch voldoende banen in de regio zijn is een beetje absurd.

Vooralsnog is daarom besloten volgend jaar nog maar vier races te organiseren voor de BMC. Twee keer Genk en nog twee andere banen. Het zal geen verrassing zijn als dit Kerpen en Spa zullen zijn. Volgend jaar dus maar weer opnieuw kijken of we weer BMC gaan rijden of toch wat anders.

Voor nu dus maar weer opmaken voor Genk.