Wie ben ik

Mijn naam is Bas Janssen, 20 jaar oud en woon in het midden Limburgse Sint Joost.

Op dit moment race ik in de Rotax senior klasse en doe ik mee aan wedstrijden van het Belgisch, Benelux en Europees kampioenschap

Mijn droom is om van het racen mijn beroep te maken en grote wedstrijden over de hele wereld af te gaan, zoals de 24 uur van Le Mans, Nurburgring en Daytona.

Om fit te blijven doe ik naast het racen ook hard lopen en thuis fysieke oefeningen. 

Toen ik 10 jaar was ben ik begonnen met karten, toen nog voor de hobby maar later werd het serieus. Mijn eerste NK reed ik toen ik 12 was en toen keek ik op naar de mensen die vooraan mee konden strijden. Tegenwoordig behoor ik zelf tot die groep, maar er zijn inmiddels ook weer de nieuwe doelen. Om deze te behalen ben ik hard op zoek naar partners die samen met mij het avontuur aan willen gaan om samen internationaal naam te maken in de racerij. 

 

Wie ben ik

Mijn naam is Bas Janssen en ik ben 15 jaar oud.
Ik woon in Sint-Joost in het midden van Limburg.

Het Connect College is een ’topsport vriendelijke’ school in Echt waar ik naartoe ga.

Natuurlijk hou ik heel veel van Karten, maar ook van leuke dingen doen met de hond.

Om niet alleen in het weekend druk te zijn met mijn sport doe ik veel aan mountainbiken en ben ik regelmatig te vinden bij Keep Fit.

Michael Schumacher en Max Verstappen zijn mijn grote voorbeelden.

Toen ik bijna 10 jaar was ben ik begonnen met Karten. Vrij laat als je dit vergelijkt met de rest van het veld. Toen nog voor de hobby en nu rijden staat alles in het kader van wedstrijden.

Sponsoren

BJ Karting wordt gesteund door:PariMetal is een dynamische en familiale KMO met uitgebreide know-how op gebied van staalconstructie, voertuigopbouw en hydrauliek service.

Dankzij een ijzersterk team, kan PariMetal zich onder de handelsbenaming PariTech verder toeleggen op voertuigopbouw, hydrauliek service, machineonderhoud en verkoop machines voor bouw en grondverzet. De voertuigopbouw sluit nauw aan bij de machinebouw van PariMetal.

Met het behalen van het COP certificaat sinds 2013, blijkt ook hier dat de organisatie weet waar men mee bezig zijn: kwaliteit leveren aan klanten staat steeds voorop.

Dit is niet onopgemerkt gebleven en PariTech is uitgegroeid tot het officiële service center van WAF voertuig opbouwen met de merken VDL en HMF. Verder staan wij in voor de service en het onderhoud van VDK afvalsystemen van de firma MOL.

Shell Echt